Våra Kurser

Hem 5 Kurser

KBT-Kurs för dig som lider av PMS besvär

Att må sämre innan och under mens är väldigt vanligt, så många som 70% av alla som har mens lider av PMS besvär, ofta i det tysta. Även om det är hormoner som är den bakomliggande orsaken till PMS så påverkas tankar, känslor och beteenden. KBT tar inte bort symtomen. Men symtomen kan lindras och livet kan då bli lite mer lätthanterligt under dessa perioder.

Några exempel på symtom på PMS kan vara att du bli mer irriterad, lättretlig, orolig och ångestfylld. Snabba humörsvängningar. Nedstämd och mindre lust att hitta på saker. Ökad trötthet, sömnbesvär, hungrig och sugen på något sött osv.

Kursen består av föreläsningar och utbildningsmaterial som ska hjälpa dig hantera ditt mående. Du kommer bland annat få arbeta med kartläggning, problemlösning och hemuppgifter.

Kursen löper över 6 måndagar mellan 18:00-20:00. Kursstart 29/4 därefter följande måndagar 6/5, 20/5, 27/5, 3/6 och 10/6.

Allt material ingår i kursavgiften. Begränsat antal platser.

Kostnad 4500kr

Anmäl dig genom att e-posta dina kontaktuppgifter (namn, adress och telefonnummer) till info@kbtondemand.se. Anmälan är bindande, kursavgiften faktureras i förhand.